Html Free Code

Friday, 25 November 2011

awek yang den suko

ado sorang awek ni,den dah couple dah ngan dio duluu. .pastu lose contact. .dio dah bonci den la kiro eah toh. .bab toh tak contact. .pastu dio contact den balik. .den layan je la. .pastu timbul satu perasaan kat hati den ni . .den jatuh cinta balik kek dio. .den dah mengharap dah. .tengok2 dio dah ado orang lain. .na buat macam mano an. ?terimo jo laa. .sekarang dio dah tak contact den lagi. .

lagu den tulis

Kau telah mekar di hatiku,
sejak kali pertama bertemu,
dan kau telah mencuri hati ku.
Mencuri sepenuh jiwa raga ku,

c/o
kini kau ingin meninggalkan aku,
meninggalkan tuk selamanya,
dan aku tidak sanggup untuk menerimanya terpaksa melepas jua,

sudah lah sudah ku kan mengerti,
bila di fikir ku fikir lebih baik,
aku akan redha dengan ketentuannya mungkin ini takdir nya. .

pogi mancing malam

Satu malam ni. .den nan membe2 den pogi la mancing malam. .konon ea ikan bnyak . .time toh blimo,mulo mancin g lipan da naek atas kaki den,den apo lagi ambik lipan terus campak kat membe den. .ngelabah membe den sudah ea, haha. .tunggu punyo tunggu ,hujan pulak, stil lagi mancing,de n nan membe den soang ni g carik port lain,tngh hujan ni, suluh punyo suluh tengok timbul pulak ular tang air toh. .lintang pukang den lari,time toh den tak pikir kawan de,den pikir na lari yo. .selipar cicir2 laa. .haha. . malapetak o namo ea. .haha. 29 hb September  ·  Suka  ·  Berhenti Ikut  ·